211 7702001

αστική χρέωση

Blogs
Όλα τα σημαντικότερα νέα & πρόσφατες ειδήσεις
από τον καλλιτεχνικό χώρο! Μείνετε ενημερωμένοι!
Με πολλές εκπλήξεις ξεκινάει ο φετινός χειμώνας για την ελληνική μουσική σκηνή. Μεγάλα ονόματα θα βρεθούν στην ίδια πίστα, καλλιτέχνες που δεν έχουν εμφανιστεί στην Αθήνα κάνουν τα πρώτα τους βήματα και άλλοι επανεμφανίζονται μετά από χρόνια στις πίστες! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με βάση την ημερομηνία που κάνουν τα σχήματα πρεμιέρα.

Caramela – Το γνωστό στέκι διασκέδασης της Λ.Συγγρού θα έχει στην πίστα του το φετινό χειμώνα το Γιώργο Τσαλίκη μαζί με τον Κυριάκο Κυανό και τη Χριστίνα Κολέτσα σε ένα άκρως δυναμικό σχήμα με τη διασκέδαση να χτυπάει κάθε βράδυ κόκκινο. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 15/9.

Αυτοκίνηση – Ο ταλαντούχος τραγουδιστής Σταν για πρώτη φορά θα ηγηθεί σχήματος και θα έχει στο πλευρό του τη Χριστίνα Σάλτη και την Animado. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 23/9.

Βοτανικός – Ο Μάκης Δημάκης εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα σε ένα αρκετά μεγάλο νυχτερινό κέντρο μαζί με την Πωλίνα Χριστοδούλου, υποσχόμενοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διασκεδάζουν τον κόσμο από την πρώτη στιγμή. Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 30/9.

Ποσειδώνιο – Μια μοναδική συνύπαρξη θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε, αφού Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα θα είναι μαζί σε ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα που όλοι πρέπει να δουν. Η πρεμιέρα τους θα γίνει την Παρασκευή 30/9.

Club 22 – Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στο γνωστό στέκι της Λ.Βουλιαγμένης, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του το Νίκο Κουρκούλη, που επέστρεψε μετά από χρόνια από την Αυστραλία και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στις πίστες. Η πρεμιέρα του σχήματος θα γίνει την Πέμπτη 13/10.

Κέντρο Αθηνών - Σάκης Ρουβάς, Πάολα και Τάμτα σε ένα μαγαζί που θα γκρεμίζεται κάθε βράδυ από τον κόσμο που θα τρέχει να διασκεδάσει με τους κορυφαίους καλλιτέχνες. Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή με ποπ, λαϊκούς και ξένους ήχους να ξεσηκώνουν το κοινό. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 14/10.

Φωταέριο – Η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε να εμφανιστεί στο υπέροχο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο και θα έχει μαζί της τον ταλαντούχο Χρήστο Μενιδιάτη δημιουργώντας ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα. Η πρεμιέρα τους θα γίνει την Παρασκευή 21/10.

Frangelico – Το διασκεδαστήριο της παραλιακής, θα έχει αυτό το χειμώνα στην πίστα του το διαχρονικό λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο μαζί με την εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη και το νεαρό Σάκη Αρσενίου. Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 28/10.

Teatro Music Hall – Τα μεγαλύτερα λαϊκά ονόματα, ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης συναντώνται μετά από 24 χρόνια έχοντας και οι δύο κατακτήσει την κορυφή της διασκέδασης. Ένα σχήμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει, έρχεται από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου να χαρίσει υπέροχες στιγμές.

Acro Club – Ο πιο ταλαντούχος Έλληνας τραγουδιστής ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στον ομορφότερο χώρο διασκέδασης της Αθήνας. Αυτή τη φορά θα είναι μαζί του η Μαλού και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy σε ένα νεανικό και άκρως ανεβαστικό σχήμα. Η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή 4/11 και πέφτει μαζί με την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη που περιέχει τρομερά τραγούδια.

Box – Για δεύτερη χρονιά το συγκρότημα Μέλισσες, θα αναλάβει το ρόλο πρωταγωνιστή στο υπέροχο αυτό μαγαζί. Μαζί τους θα είναι οι Otherview, η εκρηκτική Josephine καθώς και 2 Dj’s που θα μεταμορφώνουν το χώρο στο απόλυτο Club. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου.

Hotel Ermou – Η απόλυτη Ελληνίδα, η υπέροχη Άννα Βίσση, θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στο υπέροχο αυτό μαγαζί και θα απογειώνει τα βράδια μας. Η πρεμιέρα όπως ανακοίνωσε θα γίνει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Fever – Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στο χειμερινό του σπίτι και αυτή τη φορά θα έχει δίπλα του το Στέλιο Ρόκκο σε ένα από τα πιο ξεχωριστά σχήματα του φετινού χειμώνα. Η πρεμιέρα τους θα γίνει την Παρασκευή 25/11.