211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

BLAST ATHENS - CLUB ΓΚΑΖΙ

(20 votes, average 4.15 out of 5)
Το Blast Athens club ήρθε για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα στην house & dance μουσική στο χώρο που βρισκόταν το διάσημο Pixi στο Γκάζι. Η δεύτερη χρονιά αναμένεται ακόμα πιο δυναμική!
Opening week 6 & 7/10

BLAST ATHENS ΤΙΜΕΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 5 άτομα
90€
Τιμή εισόδου
10€
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

BLAST ΓΚΑΖΙ

Μετά από απουσία δύο χρόνων ο καρυφαίος Έλληνας Dj της House μουσικής Johnny Gerontakis, επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν λημέρια και προετοιμάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα club των τελευταίων ετών στην Αθήνα. Η House μουσική αποκτά και πάλι στέγη με τον καλύτερο όλων να ανεβαίνει και πάλι στα decks και να ετοιμάζει μοναδικές βραδιές έχοντας μαζί του ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως Ace2Ace, sketerboi, Steve Diaz, Jay Greed, Stathakis κ.α.

BLAST CLUB

Το Blast Club έρχεται στην Αθήνα με τους πιο σύγχρονους φωτισμούς και τον εξαιρετικό ήχο που επιλέγει πάντα ο JG, θα γίνει το στέκι του χειμώνα για τους λάτρεις της συγκεκριμένης μουσικής. Κάθε Σάββατο θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις πιο νέες τάσεις της μουσικής αφού ο Johnny Gerontakis θα δίνει το δικό του show, όπως μόνο αυτός γνωρίζει και έχει μονοπωλήσει με τις επιλογές του το κοινό τα τελευταία 6 χρόνια. CO2, led walls, laser και πολλά άλλα θα δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο νέο meeting point το Blast Club στο Γκάζι.

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα υπάρχουν δύο νέα πάρτυ με νέους Dj's του χώρου να δίνουν το δικό τους ρυθμό, πάντα υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του JG.

Για πληροφορίες, τιμές, κρατήσεις και άλλα καλέστε μας στο 211.770.2001!

Διεύθυνση: Ευμολπίδων 11, Γκάζι, Αθήνα 118 54, πλησίον μετρό