211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

LOHAN CLUB ATHENS

(37 votes, average 4.11 out of 5)
Το LOHAN CLUB ATHENS μετά τον Θόρυβο που προκάλεσε την πρώτη του χρονιά, επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό με τα καλύτερα πάρτυ της Αθήνας!

LOHAN CLUB ΤΙΜΕΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 5 άτομα
90€
Τιμή εισόδου
10€
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΛΟΧΑΝ ΓΚΑΖΙ

Στο χώρο που βρισκόταν το πρώην Spell Club στο Γκάζι, ήρθε ένα club με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, εξαιρετική διακόσμηση από τους καλύτερους του είδους και φυσικά τον καλύτερο ήχο, που προσφέρε μαγικές βραδιές με τα υπέροχα parties κάθε βράδυ. Η Συνταγή και φέτος γνωστή, από Πέμπτη ως Κυριακή με τα party Chicago και Showtime να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, έχοντας βέβαια και πολλά events και happenings με ξένους DJs, κατά βάση τις Παρασκευές!

LOHAN CLUB ΑΘΗΝΑ

Το Lohan Athens club θα έχει κάθε Κυριακή ένα πάρτυ που έχει κατακτήσει την κορυφή στις επιλογές των νέων για τη διασκέδασή τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ο παραγωγός Βαγγέλης Σταύρου με το γνωστό σε όλους Showtime αναλαμβάνει ξανά τα ηνεία της sexy RnB και eclectic House μουσικής και θα παρουσιάζει μια εξαιρετική παραγωγή κάθε εβδομάδα στο νέο club στην Ιερά Οδό στο Γκάζι.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι ήχοι της mainstream μουσικής θα καλύπτουν το νέο σχεδιασμένο χώρο και όλοι οι clubbers θα δίνουν το προγραμματισμένο τους ραντεβού στο καλύτερο club της Αθήνας. Ο prive χώρος που έχει δημιουργηθεί καλύπτει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη, αφού είναι υπερυψωμένος με αναπαυτικούς καναπέδες και μοναδική άνεση.

Το booth των Dj's θυμίζει χώρους που παίζουν οι πιο διάσημοι του κόσμου με τεράστια led walls και χώρους για χορευτικά από εντυπωσιακούς χορευτές και χορεύτριες.

Το Lohan Club στο Γκάζι ήρθε για να μείνει και να δείξει σε όλους τι σημαίνει πραγματικό clubbing! Για πληροφορίες, κρατήσεις, προσφορές, εκδηλώσεις και άλλα καλέστε μας στο 211.770.2001!

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 30, Γκάζι