211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο

OLA WHITE CLUB ΓΛΥΦΑΔΑ ATHENS

(29 votes, average 2.83 out of 5)
Το Ola White Club summer στη Γλυφάδα είναι πλέον γεγονός. Μια πολύ μεγάλη συνεργασία σε ένα πολύ γνώριμο στην Αθήνα στην παραλιακή για δύο club με μεγάλη ιστορία. Το Ola Ellinika και το White Club Athens συγχωνεύονται και το καλοκαίρι 2017 μας θα αποκτήσει άλλο νόημα!
Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη, τιμή εισόδου και διεύθυνση για το καλοκαιρινό κέντρο διασκέδασης δείτε παρακάτω:

ΟΛΑ WHITE ATHENS

Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 6 άτομα
-€
Τιμή εισόδου
-€
Πέμπτη - Δευτέρα
Αν η επιλογή για τη διασκέδαση σου είναι τα ελληνικά πλέον υπάρχει μόνο ένας δρόμος, αυτός που οδηγεί στο Ola White Club Athens στην παραλιακή δίπλα από την πίστα καρτ του Αγίου Κοσμά. Όπως πάντα έτσι και αυτή τη σεζόν οι καλύτεροι dj's ελληνικής μουσικής θα βρίσκονται στον ίδιο, αλλά ανανεωμένο χώρο απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο.

Διάφορα parties, δροσερά ποτά, καυτές παρουσίες και μοναδικό στυλ είναι τα βασικά στοιχεία που φέρνουν την απόλυτη επιτυχία και κάνουν το Όλα White ξεχωριστό προορισμό διασκέδασης για το καλοκαίρι!

Το White Club Athens στην γωνία της Αρδηττού και Μάρκου Μουσούρου επιστρέφει για δεύτερο σερί χειμώνα (2016-2017), μετά την τεράστια επιτυχία που συνάντησε την περασμένη σεζόν!

Το γνωστό κτήριο της οδού Αρδηττού φιλοξενεί για δεύτερη σεζόν το club που αγαπήθηκε πέρσι από όλους! Ένας υπέροχος χώρος που κυριαρχεί το λευκό χρώμα - όπως είναι άλλωστε και το όνομά του - και τα μίνιμαλ στοιχεία, αναμένεται και φέτος να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και να χαρίσει μοναδικές θεματικές νύχτες με μουσική από Ελληνική ως ξένη ποπ και rnb. Τα πάρτι του είναι πλέον γνωστά με την Παρασκευή και το Σάββατο να κυριαρχεί η mainstream μουσική, ενώ τις Κυριακές ακούμε μόνο ελληνικά!

Το White Athens θα είναι ανοικτό από Πέμπτη μέχρι Κυριακή και θα κινείται σε mainstream ήχους και ελληνικά ακούσματα με την υποστήριξη κορυφαίων πάρτι της Αθήνας που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου τα τελευταία χρόνια! Η έναρξη έχει οριστεί για το Σάββατο 24/9!

Αναλυτικά τα πάρτι είναι:
Πέμπτη: Vietnam
Παρασκευή: Big Bang the party
Σάββατο: Qu'est-ce que c'est
Κυριακή: The Donkeys

Πλέον το White μας διασκεδάζει και τις Δευτέρες με χρώμα λευκό και το πάρτυ TrasⒽolic απο τις 22:00!

Διεύθυνση Αρδηττού και Μάρκου Μουσούρου 1, Αθήνα, Μετζ