211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Β' ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ NIGHT CLUB

(10 votes, average 4.20 out of 5)
Β' Ψυχιατρική η συνέχεια... ως B NIGHTCLUB! Και φέτος για τη σεζόν 2017 το πιο διάσημο τρελοκομείο στο Γκάζι θα φορέσει τα λευκά του και θα σας περιμένει να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί, σε ένα μοναδικό χώρο ψυχιατρικής κλινικής όπως λέει και το όνομά του. Οι κορυφαίες μουσικές επιλογές, η διάθεση για διασκέδαση και η υπέροχη ονομασία του ελληνάδικου που από την πρώτη χρονιά του κατάφερε να κερδίσει όλο το κοινό της Αθηναϊκής νύχτας, θα είναι και φέτος μοναδική επιλογή.

Β NIGHT CLUB ΤΙΜΕΣΓια τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 6 άτομα
80€
Καθημερινά

Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΚΑΖΙ

Το απόλυτο ελληνάδικο όπως το αναφέρουν οι θαμώνες του έχει τεράστια γκάμα ακουσμάτων. Από ελαφρύ λαϊκο έως βαρύ και ασήκωτο στη Β' Ψυχιατρική όλα κυλούν ήρεμα μέχρι να μπεις μέσα και στο τέλος να καταφέρεις να βγεις από εκεί. Είναι δεδομένο πλέον πως το καλύτερο ελληνάδικο που δίνει αυτό που ζητάει ο κόσμος ειναι η Β' Ψυχιατρική Γκάζι. Παντελίδης, Κιάμος, Πάολα, Καρράς και πολλοί άλλοι έχουν την τιμητική τους κάθε βράδυ όπου και κάνουν τη νοσηλεία του κόσμου στην ψυχιατρική απόλυτα ικανοποιητική.

Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ CLUB

Η Β επιστρέφει φέτος ανανεωμένη με καθημερινά πάρτυ! Τις Κυριακές έχει - Risko, Κάθε Δευτέρα - Like a Boss, Τις Τετάρτες γινόμαστε Idols, Κάθε Πέμπτη Obsession, την Παρασκευή το απόλυτο πάρτυ του Ευτύχη Βρεττού - Sex on the Beats , Τα Σάββατα μόνο - Target B.

Το φαινόμενο της διασκέδασης επιστρέφει και είναι δυνατότερο από ποτέ!

Ανοιχτά Καθημερινά

Διεύθυνση: Περσεφόνης 39, Γκάζι