211 7702001

αστική χρέωση

poioi eimaste

Όροι Χρήσης

(7 votes, average 1.29 out of 5)
Η ιστοσελίδα glentzes.com  και το περιεχόμενο της υπόκειται στο Ελληνικό Δίκαιο και συγκεκριμένα στους Νόμους Ν. 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και στο Ευρωπαίκο Δίκαιο σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 91/250 περί νομικής προστασίας ψηφιακών έργων και ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Ως προϋπόθεση για τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας glentzes.com τίθεται η αποδοχή από το χρήστη των όρων και των κανόνων χρήσης του glentzes.com.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, φόρτωση, μετάφραση γραπτού ή φωτογραφικού υλικού, χωρίς τη συναίνεση των διαχειριστών της πλατφόρμας. Κάθε διαφορετική ενέργεια δημιουργεί αστικές και ποινικές ευθύνες στον επισκέπτη του glentzes.com σύμφωνα με το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Ο χρήστης οφείλει για την κράτησή του να υποβάλλει πλήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου και προαιρετικό e-mail. Τα δεδομένα αυτά λογίζονται ως προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό της κράτησης και για μελλοντικές διαφημιστικές καμπάνιες ή προσφορές της ιστοσελίδας glentzes.com (προωθητικές ενέργειες με μορφή διαγωνισμού για δωρεάν φιάλες, αναγγελία άλλων διοργανώσεων, αναγγελία έναρξης νέου καταστήματος).

Το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας αποστέλλονται στην επιχείρηση, στην οποία έχει γίνει η κράτηση, για διασφάλιση της ή για τυχόν αλλαγές από την πλευρά της επιχείρησης και δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν παραπάνω λόγο πέρα από αυτόν.

Δεν επιτρέπεται σε ανήλικα άτομα (κάτω των 18 ετών) να προβούν σε ενέργεια κράτησης μέσω του glentzes.com σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Νόμος περί Πώλησης Οινοπνευματωδών Ποτών).

Το glentzes.com δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές καθώς και για τη συμπεριφορά από μέρους της συνεργαζόμενης επιχείρησης όπως:

1.    Μη τήρηση της οικονομικής συμφωνίας

2.    Μη λειτουργίας την ημέρα της συμφωνημένης κράτησης λόγω ευθύνης της εκάστοτε επιχείρησης

3.    Μη έκδοσης νόμιμης απόδειξης

4.    Από ανωτέρα βία

5.    Μη έγκαιρης προσέλευσης (όπως αυτό απαιτείται από την επιχείρηση)

Η κράτηση γίνεται μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα glentzes.com και συνεπάγεται ανεπιφύλακτα απόδοση των παραπάνω όρων. Γίνεται ταυτοποίηση και επιβεβαίωση είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό τρόπο (e-mail). Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης ή καταγραφής λανθασμένων στοιχείων, η κράτηση λογίζεται ως άκυρη εκτός αν υπάρξει μετέπειτα επικοινωνία εκ μέρους του χρήστη. Το glentzes.com δε φέρει ευθύνη στην περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με υπευθυνότητα του χρήστη σύμφωνα με το Αστικό Δίκαιο.

Το glentzes.com είναι συνεργαζόμενο, έγκυρο και με εγγραφό τύπο με τις επιχειρήσεις και δεν είναι αντιπρόσωπος της κάθε επιχείρησης. Αποτελεί αποκλειστικό πάροχο διαφημιστικής προβολής και συνεργασίας κρατήσεων.

Σε περίπτωση γνωστοποίησης από την επιχείρηση αλλαγών, το glentzes.com έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τον πελάτη για ενημέρωσή του για τις αλλαγές και κατάθεσης προτάσεων για εναλλακτικές επιλογές.