211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο
Η Αυτοκίνηση club στην οδό Κηφισίας στο Μαρούσι επιστρέφει με τους Πάνο Καλίδη, Δημήτρη Καραδήμο και Κωνσταντίνο Νάζη! Μαζί τους ο DJ Valentino! Από Φεβρουάριο τα βόρεια έχουν νέο στέκι!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΙ

** Έναρξη 16/10
Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
120€
Τιμή Φοιτητικό/ 6 άτομα
90€
100€
Παρασκευή
Σάββατο
Ο Πάνος Καλίδης επιστρέφει στις πίστες και συγκεκριμένα στην Αυτοκίνηση στο Μαρούσι, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά να εμφανιστεί στο κοινό των Β. Προαστείων. Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας δε σταματάει να βγάζει συνεχώς νέες επιτυχίες, που ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, αλλά και κάθε βράδυ στα ελληνάδικα και τα clubs. Η συνεργασία του με το Χριστόδουλο Σιγανό έδωσε νέα πνοή στην καριέρα του και πλέον από τις 10 Φεβρουαρίου θα έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε στην πίστα της Αυτοκίνησης.

Τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Καλίδης έγινε από τις πρώτες επιλογές όσων διασκεδάζουν με την ελληνική μουσική. Οι νέοι κατακλύζουν πάντα τα κέντρα στα οποία εμφανίζεται και τραγουδούν μαζί του όλες τις επιτυχίες του. Η πιο πρόσφατη το «Κουπεπέ» θα ακουστεί για πρώτη φορά στο κέντρο Αυτοκίνηση για το κοινό της Αθήνας. Ο πρώτος του δίσκος κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο «Πάνος Καλίδης» και συνέχισε το 2006 με το δίσκο «Αχ μοναξιά μου», που έμελλε να είναι ένα από τα πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα του. Συνέχισε με το δίσκο «Πας να με τρελάνεις», με τον οποίο καθιερώθηκε στα πρώτα ονόματα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Το Caramela και το Vox έζησαν αξέχαστες στιγμές και ο λουλουδοπόλεμος απέκτησε άλλο νόημα με τον Πάνο Καλίδη να εμφανίζεται μέχρι και με κράνος στην πίστα!

Μαζί του αυτή τη φορά θα βρεθεί ο ταλαντούχος Δημήτρης Καραδήμος, που έχει κάνει πολύ σπουδαία προσπάθεια και έχει κυκλοφορήσει εξαιρετικά τραγούδια, που του δίνουν τη δυνατότητα να κάνει σταθερά βήματα στην καριέρα του. Το τραγούδι «Παίρνω την ευθύνη», που κυκλοφόρησε το 2014 έμελλε να γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο επόμενος της παρέας των Β.Προαστείων δεν είναι άλλος από το νεαρό Κωνσταντίνο Νάζη, που μέσα σε ένα χρόνο τα τραγούδια του ακούγονται παντού και όλος ο κόσμος πλέον τον αναγνωρίζει. Είναι δεδομένο πως η καριέρα του θα εκτοξευτεί άμεσα.

Το σχήμα πλαισιώνεται από την εκρηκτική Έρη Ζώρα, που μετά το πέρασμα της από το Vox το χειμώνα έρχεται και συνεχίζει δυναμικά στην Αυτοκίνηση. Η μόνη γυναίκα του σχήματος θα αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της και με τη μαγευτική της φωνή.

Τέλος στα decks θα βρίσκεται ο Dj Valentino, που με τις μουσικές του επιλογές θα ξεσηκώνει τον κόσμο!

Αυτοκίνηση Καλίδης είναι το νέο μότο στα Βόρεια Προάστεια. Μαζί του ο Δημήτρης Καραδήμος, ο Κωνσταντίνος Νάζης, η Έρη Ζώρα και ο Dj Valentino από 10 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.