211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

(24 votes, average 3.67 out of 5)
ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ 2017. Το Αθηνών Αρένα επιστρέφει με τον Αντώνη Ρέμο σε ρόλο οικοδεσπότη τον χειμώνα 2017-2018! Μαζί του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και αρκετοί καλλιτέχνες!
Πρεμιέρα / Έναρξη - 15/12

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΤΙΜΕΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
-€
Τιμή φιάλης φοιτητικής/ 6 άτομα
-€
-€
Παρασκευή
Σάββατο


ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ 2017

Μετά την μετατροπή του Αθηνών Αρένα σε Pantheon Theater, ήρθε η ώρα ο ναός της διασκέδασης της Αθήνας να επιστρέψει στην φυσική του υπόσταση, όπως τον γνωρίσαμε! Μετατρέπεται και πάλι στην απόλυτη πίστα έχοντας φυσικά τον κορυφαίο κατά γενική ομολογία Έλληνα τραγουδιστή , τον Αντώνη Ρέμο, πρωταγωνιστή σε αυτή τη νέα προσπάθεια!

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ

Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο που γνώρισε τις μεγαλύτερές του επιτυχίες έχοντας στο πλευρό του τεράστια ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Οι εμφανίσεις του στο Αρένα γινότανε πάντα talk of the town με όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο να παρελαύνουν. Φέτος η επανεμφάνισή του σηματοδοτεί μία νέα αλλαγή στα δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας, με τον "βασιλιά" της να επιστρέφει στο "κάστρο" του, κάνοντας και πάλι την Πειραιώς τον πρώτο προορισμό.

ΡΕΜΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Το concept που θα δούμε φέτος στο Αθηνών Αρένα είναι τον Αντώνη Ρέμο σε κεντρικό πρωταγωνιστή με την Ελένη Φουρέιρα να έχει τον πρώτο γυναικείο ρόλο. Η γνωστή ποπ-queen τραγουδίστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια κάνοντας εμφανίσεις πάντα δίπλα σε μεγάλα ονόματα συναντώντας τεράστια επιτυχία.

Στο σχήμα συμμετέχουν οι Courtney Parker, Τάνια Μπρεάζου, Χάρις Σάββα!