211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
acro club sabanisfos iera odos

CABARET ΝΙΝΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

(125 votes, average 4.17 out of 5)
Cabaret Νίνο!: Ο Νίνο θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Cabaret Κολωνάκι με έναρξη στις 3/3/17!

CABARET ΝΙΝΟ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
140€
Φοιτητική τιμή / 6 άτομα
140€
Παρασκευή
Σάββατο
*τιμή special φιάλης: -€ / τιμή premium φιάλης: -€

Δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στο stage του Cabaret Κολωνάκι από 21/10... Η Έλλη Κοκκίνου πρώτη και μετά με τη σειρά του ο Νίνο είναι δύο καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το γνωστό κέντρο τόσο στο Κολωνάκι όσο και στην παραλιακή και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και αυτή την σεζόν! Η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο όπως σε κάθε εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών κατά το παρελθόν.

Έχοντας περάσει αρκετοί καλλιτέχνες αυτά τα χρόνια όπως η Κοκκίνου, ο Νίνο, το συγκρότημα Ονιράμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Λάμπης Λιβιεράτος, το γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, το Cabaret, έχει γίνει το απόλυτο χειμωνιάτικο στέκι διασκέδασης στο κέντρο.

Για το χειμώνα 2017-2018 ο Νίνο θα μας υποδεχτεί στο σπίτι του, το Cabaret, με το μοναδικό του τρόπο και την εντυπωσιακή του εμφάνιση θα μας διασκεδάζει με τις μεγάλες του επιτυχίες. Μετά τις μοναδικές παραστάσεις που έδωσε με την Έλλη Κοκκίνου στο Cabaret @ Romeo από τα τέλη Αυγούστου έφθασε η στιγμή να αναλάβει και πάλι τα ηνεία του Cabaret στο Κολωνάκι.

Από 3/3 και κάθε Παρασκευή - Σάββατο ο Νίνο και η παρέα του θα μας ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη δημιουργώντας ένα μοναδικό πρόγραμμα live clubbing! Η επιστροφή στο κέντρο για το χειμώνα έχει ένα μόνο προορισμό και αυτός δεν είναι άλλος από το Cabaret στο Κολωνάκι!

Για πληροφορίες, τιμές, κρατήσεις, φοιτητικές προσφορές και άλλα καλέστε στο 211.770.2001!

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 43, Κολωνάκι.