211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

CABARET ROMEO ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

(128 votes, average 4.17 out of 5)
Cabaret Romeo Βίσση!: Η Άννα Βίσση θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Cabaret Romeo με έναρξη στις 12/05/17!

CABARET ΒΙΣΣΗ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
150€
Φοιτητική τιμή / 6 άτομα
130€
Παρασκευή
Σάββατο
*τιμή special φιάλης: -€ / τιμή premium φιάλης: -€

Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ Άννα Βίσση επιστρέφει στην καλοκαιρινή αθηναϊκή νύχτα στο stage του Cabaret Romeo από 12/05... Η Άννα Βίσση μετά από πολλά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα δείξει τις δυνάμεις της για ακόμα μία φορά! Η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο όπως σε κάθε εμφάνιση της.

Έχοντας περάσει αρκετοί καλλιτέχνες αυτά τα χρόνια όπως η Κοκκίνου, ο Νίνο, o Γιώργος Σαμπάνης, το γνωστό στέκι το Cabaret Romeo, έχει γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι διασκέδασης στην παραλιακή.

Ότι και να πούμε για την Άννα Βίσση είναι λίγο. Πάνω από 30 χρόνια ιστορίας στο τραγούδι, με τεράστιες συνεργασίες, αμέτρητες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τα τελευταία 2 χρόνια παρουσιάζοντας ένα μοναδικό concept στο Hotel Ermou, που έχει καθηλώσει όλους τους θαυμαστές της.

Αυτή τη φορά θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εξαιρετικών προδιαγραφών, που θα αγαπηθεί και θα διασκεδάζει το φανατικό κοινό της. Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό!

Για πληροφορίες, τιμές, κρατήσεις, φοιτητικές προσφορές και άλλα καλέστε στο 211.770.2001!

Διεύθυνση: Ελληνικού 1, Ελληνικό.