211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο

ΣΥΓΓΡΟΥ 201 ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

(3 votes, average 5.00 out of 5)
ΣΥΓΓΡΟΥ 201 ΓΙΑΣΕΜΗΣ 2015 - 2016 Γιώργος Γιασεμής η μεγάλη επιστροφή έπειτα από καιρό είναι γεγονός. Το ΣΥΓΓΡΟΥ 201 (πρώην Συγγρού Live) θα φιλοξενεί τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή που γυρνάει στην Αθήνα μετά από χρόνια που εδραιώθηκε στη συμπρωτεύουσα! Μαζί του θα είναι η εκρηκτική Νάνσυ Αλεξιάδη!

ΣΥΓΓΡΟΥ 201

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
120€
Τιμή Φοιτητικό/ 6 άτομα
90€
100€
120€
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο


Ο Γιώργος Γιασεμής παρότι γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει δουλέψει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη και έχει αγαπηθεί όσο ελάχιστοι τραγουδιστές στην πόλη που ο ίδιος νιώθει σα σπίτι του! Από νεαρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για τη μουσική κάνοντας μαθήματα φωνητικής και κιθάρας.

Το 2002 ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο. Στη συνέχεια ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες του όπως το Πλανήτης Γη, το Ξέσπασα και το Να ‘ξερες πόσο σ’αγαπώ που δρομολόγησαν την εξέλιξη της καριέρας του. Παράλληλα ήρθε και η μεγάλη του συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με το Νίκο Οικονομόπουλο που τον ανέδειξε ως ανερχόμενο λαϊκό τραγουδιστή! Το 2013 άλλη μια χρονιά ορόσημο για το Γιώργο Γιασεμή που κυκλοφόρησε το «Για ποια αγάπη μου μιλάς» σε μουσική του μεγάλου Βασίλη Καρρά!

Οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη μονοπωλούν τη διασκέδαση και τον κατατάσουν ως μια από τις κορυφαίες επιλογές και αυτή η προβολή του τον οδήγησε και στη γειτονική Βουλγαρία όπου έχει καταγράψει πάρα πολλές εμφανίσεις και πολλές συνεργασίες!

Το χειμώνα 2015-2016 θα έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε στο ΣΥΓΓΡΟΥ 201 στη Λ.Συγγρού. Το σχήμα θα συμπληρώνεται από τη Νάνσυ Αλεξιάδη που τη γνωρίσαμε μέσα από μουσικά τηλεοπτικά Show ανάδειξης ταλέντων και σε συνδυασμό με τη μεστή φωνή της και την εκπληκτική της παρουσία στην πίστα έχει καταφέρει να κρατηθεί ψηλά στις προτιμήσεις όσων γνωρίζουν από διασκέδαση!

Από 16 Οκτωβρίου η λεωφόρος Συγγρού αποκτά άλλη διάσταση στη διασκέδαση! Ο Γιώργος Γιασεμής αναλαμβάνει τα ηνία και το κέφι χτυπάει κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη – Παρασκευή - Σάββατο