211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

CLUB 22 ΤΙΜΕΣ ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

(105 votes, average 4.35 out of 5)
Club 22 Κιάμος 2017-2018! Η 6η σεζόν του Πάνου Κιάμου τον βρίσκει στο Club 22 να έχει στο πλευρό του τον Αντύπα, δημιουργώντας το δυνατότερο λαϊκό σχήμα του χειμώνα!

CLUB 22 ΤΙΜΕΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
160€
Τιμή Φοιτητικό/ 6 άτομα
120€
130€
-
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο


Το Club 22 live stage στη Λ.Βουλιαγμένης θα φιλοξενήσει και φέτος τον Πάνο Κιάμο. Ο καλλιτέχνης των επιτυχιών και της διασκέδασης τα τελευταία 15 χρόνια, με τον τελευταίο του δίσκο σάρωσε ραδιόφωνα και club, αλλά έχει δώσει και νέα πνοή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ότι άλλο και να αναφέρουμε για το παιδί φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνής θα είναι λίγο. Η συνταγή της διασκέδασης είναι γνωστή και τα τραγούδια του ακόμα πιο γνωστά. Φωτιά με φωτιά, σκοτώνεις, δε μου περνάς, κάτσε και μέτρα, νίκησες πάλι, ολοκαίνουριος και το αίμα μου πίσω είναι μερικά από τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου που έχουν γίνει τεράστια επιτυχία.

ΚΙΑΜΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

Στο πλευρό του φέτος θα βρίσκεται ο Αντύπας, ένας τραγουδιστής με ιστορία πάνω από 35 χρόνια στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, με επιτυχίες που έχουν στιγματίσει πολλές γενιές. Η συνεργασία του σηματοδοτεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και την παρουσία του στην ελληνική μουσική σκηνή, αφού δύο από τους πιο καταξιωμένους λαϊκούς τραγουδιστές θα βρίσκονται στην ίδια πίστα. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης είμαστε σίγουροι ότι θα διασκεδάζει τον κόσμο γιατί το κέφι που δημιουργεί είναι αξεπέραστο. Πολλά τραγούδια του έχουν αγαπηθεί από το κοινό και σε κάθε του εμφάνιση με το μοναδικό του τρόπο τους απογειώνει. "Πωλείται", "Για να μην τρελαθώ", "Άραγε", "Ένα σου σημάδι μόνο" και πολλά άλλα αποτελούν τις κορυφαίες του επιτυχίες. Την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στην ίδια πίστα με το Γιώργο Γιαννιά και την Ελένη Χατζίδου, ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς τραγουδιστές και έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες. Η ζεστή φωνή του και η σκηνική του παρουσία συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο που διασκεδάζει τον κόσμο.

Το σχήμα συμπληρώνει ο γνωστός ράππερ BO, που μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor, η καριέρα του έχεθ μεγάλη άνοδο και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσει και τα ξεσηκώσει με τον τρόπο του και τις επιτυχίες του. Η τριάδα αυτή θα μας διασκεδάζει και φέτος σε ξέφρενους ρυθμούς.

Το συνώνυμο της διασκέδασης - Πάνος Κιάμος - θα βρίσκεται από 14 Σεπτεμβρίου κοντά μας στο γνωστό μέρος μαζί με τον Αντύπα, το BO και άλλους νέους τραγουδιστές.

Ημέρες λειτουργίας Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο

Διεύθυνση: Βουλιαγμένης 22, Ν.Κόσμος, 117 43