211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

CLUB 22 Κιάμος Κουρκούλης

(36 votes, average 3.72 out of 5)
Club 22 Κιάμος 2016-2017! Η 5η σεζόν του Πάνου Κιάμου τον βρίσκει στο Club 22 να έχει στο πλευρό του τον Νίκο Κουρκούλη, δημιουργώντας το δυνατότερο λαϊκό σχήμα του χειμώνα!

ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
160€
Τιμή Φοιτητικό/ 6 άτομα
120€
130€
-
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
*Τιμή εισόδου: Πέμπτη 10€ - Παρασκευή Σάββατο 15€
**Τιμή σπέσιαλ φιάλης: 180€

Το Club 22 live stage στη Λ.Βουλιαγμένης θα φιλοξενήσει και φέτος τον Πάνο Κιάμο. Ο καλλιτέχνης των επιτυχιών και τις διασκέδασης τα τελευταία 15 χρόνια με τον τελευταίο του δίσκο σάρωσε ραδιόφωνα και club, αλλά έχει δώσει και νέα πνοή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ότι άλλο και να αναφέρουμε για το παιδί φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνής θα είναι λίγο. Η συνταγή της διασκέδασης είναι γνωστή και τα τραγούδια του ακόμα πιο γνωστά. Φωτιά με φωτιά, σκοτώνεις, δε μου περνάς, κάτσε και μέτρα, νίκησες πάλι, ολοκαίνουριος και το αίμα μου πίσω είναι μερικά από τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου που έχουν γίνει τεράστια επιτυχία.

Club 22 Kiamos

Στο πλευρό του φέτος θα βρίσκεται ο Νίκος Κουρκούλης που τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στην Αυστραλία με την οικογένειά του και η επιστροφή του σηματοδοτεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και την παρουσία του στην ελληνική μουσική σκηνή. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης είμαστε σίγουροι ότι θα διασκεδάζει τον κόσμο γιατί το κέφι που δημιουργεί είναι αξεπέραστο. Η ζεστή φωνή του και η σκηνική του παρουσία συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο που διασκεδάζει τον κόσμο.

Οι τελευταίοι της παρέας θα είναι το νεανικό συγκρότημα Otherview που θα δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα στο σχήμα Κιάμος Κουρκούλης και θα ξεσηκώσει το κοινό με τις ποπ επιτυχίες του. Η τριάδα αυτή θα μας διασκεδάζει και φέτος σε ξέφρενους ρυθμούς. Το συνώνυμο της διασκέδασης - Πάνος Κιάμος - θα βρίσκεται από αρχές Οκτωβρίου κοντά μας στο γνωστό μέρος μαζί με το Νίκο Κουρκούλη, τους Otherview και άλλους νέους τραγουδιστές.

Ημέρες λειτουργίας Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο

Διεύθυνση: Βουλιαγμένης 22, Ν.Κόσμος, 117 43