211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο

FEVER ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ ΕΛΠΙΔΑ

(68 votes, average 4.03 out of 5)
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ ΕΛΠΙΔΑ FEVER! Μία από τις μεγαλύτερες μουσικές συνεργασίες για φέτος είναι γεγονός! Ο Νότης Σφακιανάκης, η Πέγκυ Ζήνα και Ελπίδα μαζί στο νυχτερινό κέντρο Fever! Ο άρχοντας επιστρέφει και μαζί του θα είναι η αγαπημένη του Ελπίδα και οι 48 Ώρες!

FEVER ΤΙΜΕΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης κάτω διάζωμα/ 4 άτομα
-€
Τιμή φοιτητικής φιάλης/ 6 άτομα
-€
-€
Παρασκευή
Σάββατο

FEVER 2017

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο άρχοντας της νύχτας, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Με μεγάλη ιστορία 30 ετών στο τραγούδι, με πάρα πολλούς δίσκους και τραγούδια τα οποία μεγάλωσαν γενιές, ο Νότης Σφακιανάκης δικαίως είναι ένας από τους πιο διαχρονικούς τραγουδιστές με ονειρεμένη καριέρα.

FEVER ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Τα πρώτα του μουσικά βήματα τα έκανε στην Κω, όπου βρέθηκε με την οικογένειά του. Το 1988 πρωτοεμφανίστηκε στην ΑΘήνα και μετά από 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως η Ελένη Δήμου, η Πόλυ Πάνου και ο Σταμάτης Κόκοτας. Το 1991 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "Πρώτη φορά" και ακολούθησε το "Είσαι ενα πιστόλι" με επιτυχίες όπως το "Ένα με τη νύχτα¨ και το "Δεύτερα χέρια". Ο επόμενος δίσκος του έφερε την υπογραφή του Σπύρου Γιατρά και του Αλέξανδρου Χρυσοβέργη, που επένδυσαν στη μαγευτική φωνή του Νοτη Σφακιανάκη και απογείωσαν τις εμπνεύσεις τους μαζί με τον τραγουδιστή. Οι δίσκοι του "Με το Ν και με το Σ", το "Νοτιοανατολικά του κόσμου" και το "5ο βήμα" έμειναν στην ιστορία, αφού περιείχαν τραγούδια όπως "Ο αετός", το "Σώμα μου", ο "Νταβατζής" και το "Να ξαναρθείς". Τα επόμενα δισκογραφικά του βήματα με το "Οι νότες είναι 7ψυχες" και η ζωντανή ηχογράφηση του δίσκου "Ενθύμιον ΧΧΧ" πρέπει να βρίσκονται στη δισκοθήκη καθενός που θέλει να λέει ότι αγαπά τη λαϊκή μουσική.

Στη 10ετία του 2000 ο Νότης Σφακιανάκης είχε ήδη γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα. Εμφανιζόταν στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης, κυκλοφόρησε δίσκους με τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία, πραγματοποίησε μεγάλες συνεργασίες, έδωσε συναυλίες πολλές φορές με φιλανθρωπικό σκοπό και αφουγκράστηκε το σφυγμό της κοινωνίας κυκλοφορώντας τραγούδια με κοινωνικό περιεχόμενο, που πάντα ο ίδιος δήλωνε ότι μιλάει με τα τραγούδια του. Πέρσι συνεργάστηκε με το Βασίλη Καρρά, σε μια ανεπανάληπτη συνεργασία και φέτος αποφάσισε πως η συνύπαρξη του με την Πέγκυ Ζήνα θα αφήσει εποχή.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ

Η Πέγκυ Ζήνα και Ελπίδα θα είναι φέτος στο πλευρό του Νότη σε μία συνεργασία που αναμένεται να συζητηθεί. Μαζί τους θα εμφανίζεται και το συγκρότημα 48 Ώρες που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια.

FEVER ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Fever Σφακιανάκης Ελπίδα θα είναι ένα σχήμα, που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας για πάρα πολλά χρόνια. Αυτό το πρόγραμμα δεν πρέπει να το χάσει κανείς.

Fever - Διεύθυνση: Λ.Συγγρού και Λαγουμιτζή 25