211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

FEVER ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

(45 votes, average 4.07 out of 5)
Οικονομόπουλος και Ρόκκος στο Fever! Ο χειμώνας 2016-2017 βρίσκει τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σχήμα που θα προκαλέσει πανικό και η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Ώρα Έναρξης: 23:30

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης κάτω διάζωμα/ 4 άτομα
180€
Τιμή φοιτητικής φιάλης/ 6 άτομα
150€
150€
Παρασκευή
Σάββατο
Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξελίσσεται σε μοναδικό λαϊκό τραγουδιστή. Από το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα κάθε στίχος του γίνεται επιτυχία. Τραγούδια του όπως το «Κοίτα να μαθαίνεις» και το «Εξαιτίας σου» έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες και τον έχουν οδηγήσει στην κορυφή όπου προσπαθεί συνεχώς να διατηρείται. Ο Νίκος ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ και ο Χρήστος ΧΟΛΙΔΗΣ στο FEVER συνθέτουν το καλύτερο λαϊκό σχήμα στο καλύτερο κέντρο διασκέδασης. Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα, πήγε στο δεύτερο σπίτι του το Θέα, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος αναδείχθηκε από το τηλεπαιχνίδι Dream Show, το 2008 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης της χρονιάς από τα Mad Video Music Awards και έμελλε να θέσει τις βάσεις για την τεράστια καριέρα του! Το 2014 κυκλοφόρησε το δίσκο "Για χίλιους λόγους" και πολύ απλά οι πωλήσεις απογειώθηκαν, τα τραγούδια του δε σταματάνε να παίζουν και να βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των ελληνικών ραδιοφωνικών charts.

Ο Στέλιος Ρόκκος, έχει εμφανιστεί στο τραγούδι από τη δεκαετία του 1990. Έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες και τα τραγούδια του έχουν πολλές φορές κατακτησει την κορυφή και έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ. Πάρα πολλά από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι σε δικούς του στίχους και μουσική κάτι που τον κατατάσει σε ξεχωριστή κατηγορία καλλιτεχνών. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Βασίλης Καρράς, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Πάριος και ο Αντώνης Ρέμος. Οι δίσκοι του "Σμαραγδια και ρουμπίνια" το 1994, "Στο μάτι του κυκλώνα" το 1997 και το "Άγγελοι είμαστε όλοι" το 2000 αποτελούν τις κορυφαίες δισκογραφικέ του παρουσίες. Αξίζει να τονίσουμε ότι πολλά από τα τραγούδια του τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και ο Σταμάτης Γονίδης.

Φέτος για τη σεζόν 2016 – 2017 ο Στέλιος Ρόκκος θα βρίσκεται στο FEVER όπου θα έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε σε όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες του.

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι από τους πιο διαχρονικούς τραγουδιστές και έχει να δώσει πολλά στο Ελληνικό τραγούδι και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει. Η παρουσία του, η μεστή φωνή του και η μοναδική ενέργεια που βγάζει πάνω στην πίστα συμπληρώνουν ότι χρειάζεται για να κερδίζει τον κόσμο και να τον κάνει να διασκεδάζει. Η παραλιακή λεωφόρος του ταίριαξε το καλοκαίρι αφού βρέθηκε στο Cabaret @ Romeo, αν και τώρα πήρε την απόφαση να ανεβεί στο κέντρο και συγκεκριμένα στο Fever.

Από 26 Νοεμβρίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ και ΡΟΚΚΟΣ θα μας ξεσηκώσουν στο FEVER και θα μας διασκεδάζουν με το δικό τους τρόπο κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Για τιμές, κρατήσεις, εκδηλώσεις, φοιτητικές προσφορές και άλλες πληροφορίες καλέστε μας στο 211.770.2001.

Fever - Διεύθυνση: Λ.Συγγρού και Λαγουμιτζή 25