211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

(53 votes, average 4.17 out of 5)
Πλούταρχος Βρεττός! - Το Φωταέριο στο Γκάζι ανανεώνεται αυτόν τον χειμώνα έχοντας για οικοδεσπότη τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Ηλία Βρεττό!

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΓΚΑΖΙ ΤΙΜΕΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
-€
Τιμή Φοιτητικό/ 6 άτομα
-€
-€
Παρασκευή
Σάββατο

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΦΩΤΑΕΡΙΟ

Ο Γιάννης Πλούταρχος ως γνωστόν είναι το καλύτερο παιδί της νύχτας. Έκανε 2 φορές απόπειρα να ασχοληθεί με το τραγούδι και αποχώρησε βλέποντας τις δύσκολες συνθήκες του χώρου, αλλά επέστρεψε και κατάφερε να καθιερωθεί. Το 1998 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Μόνο εσύ" και μετά από 2 χρόνια ο δίσκος του "Υπήρχαν όρκοι" ήρθε ως επιστέγασμα των προσπαθειών του για να τον απογειώσει και να του δώσει το δικαίωμα να αναλάβει ένα μαγαζί και να το κάνει πραγματικά άνω κάτω με το κοινό να παραληρεί με τις επιτυχίες του. Ακολούθησαν και άλλοι δίσκοι όπως το "Δεν είναι ο έρωτας...παιδί της λογικής", που έφτασαν το Γιάννη Πλούταρχο στην κορυφή, κάνοντας τον πρώτο όνομα στο λαϊκό τραγούδι. Εμφανίστηκε σε πολλά μαγαζιά, έδωσε αμέτρητες sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο και συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους τραγουδιστές και συνθέτες με αποτέλεσμα οι δίσκοι του να έχουν μόνο το χρώμα της πλατίνας. Την προηγούμενη χρονιά συνεργάστηκε με την Πέγκυ Ζήνα με μεγάλη επιτυχία και φέτος ήρθε η στιγμή να κατακλυστεί η οδός Πειραιώς από τους θαυμαστές του στο Φωτάεριο.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Ο Ηλίας Βρεττός είναι ένα παιδί με αστείρευτο ταλέντο, με φωνητικές ικανότητες και ατελείωτη ενέργεια. Όταν τον βλέπεις να ανεβαίνει στη σκηνή η δύναμη του φτάνει στα ύψη και σε ξεσηκώνει από το πρώτο λεπτό. Εμφανίστηκε το 2004 κάνοντας προσπάθεια να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision και έκτοτε βήμα βήμα πλησιάζει τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την καθιέρωση. Το 2009 εμφανίστηκε στο Βοτανικό μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Νίκο Μακρόπουλο, ενώ παράλληλα ετοίμασε και τον πρώτο ολοκληρωμένο του δίσκο με τίτλο "Κάνει μοναξιά". Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Αχ καρδιά μου", που τον απογείωσε και τον έκανε γνωστό σε όλη τη χώρα. Η συνεργασία του με το Γιάννη Πλούταρχο στο Φωταέριο είναι σημαντική για την καριέρα του.

Το σχήμα συμπληρώνεται με το συγκρότημα Kings, που συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία ξανά στο παρελθόν με το Γιάννη Πλούταρχο και κάθε μέρα που περνάει δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον τους.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ 2017

Φωταέριο Πλούταρχος Βρεττός θα είναι ένα από τα καλύτερα σχήματα της χρονιάς και θα δώσουν νέα πνοή στη διασκέδαση. Στο σχήμα θα βρίσκονται και άλλοι νεαροί τραγουδιστές που θα κρατήσουν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης.

Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι