211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο
Θεοδωρίδου Μενιδιάτης! - Το Φωταέριο ανοίγει τις πύλες του και την πίστα του θα κοσμεί η κορυφαία Νατάσα Θεοδωρίδου, έχοντας στο πλευρό της τον Χρήστο Μενιδιάτη για τον χειμώνα 2016-2017!

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
150€
Τιμή Φοιτητικό/ 6 άτομα
110€
120€
Παρασκευή
Σάββατο


ΦΩΤΑΕΡΙΟ η καλύτερη επιλογή διασκέδασης στον υπέροχο χώρο στην οδό Πειραιώς 102. Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου το χειμώνα του 2015 βρέθηκε στη σκηνή του Vox παρέα με τη Στέλλα Καλλή, τον Παντελή Καναράκη, το Νικηφόρο και άλλους νεαρούς καλλιτέχνες δίνοντας νόημα στη διασκέδαση, παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα. Στη συνέχεια επέλεξε να κάνει μια ξεχωριστή συνεργασία και να παρουσιάσει μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου τραγούδησε τις δικές της αλλά και πολλές διεθνής επιτυχίες συνδεδεμένες με το Farruquito τον κορυφαίο χορευτή Flamenco μεταφέροντάς μας στη μαγεία ενός ατμοσφαιρικού κόσμου παρουσιάζοντας την ελληνική ψυχή και το ισπανικό πάθος. Ο χειμώνας θα την βρει και πάλι στο Φωταέριο κάνοντας μία "λαϊκή" συνεργασία με τον Χρήστο Μενιδιάτη!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει γίνει μόνιμος στα νυχτερινά στέκια της Αθήνας και μετά την καλοκαιρινή του επιτυχία με το Γιάννη Πλούταρχο, κάνει το μεγάλο βήμα να συνεργαστεί με την κορυφαία Νατάσα Θεοδωρίδου! Ο γνωστός τραγουδιστής που η καριέρα του βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και στο Ποσειδώνιο κάθε βράδυ το λουλούδια σχημάτιζαν βουνά, έχει καταφέρει κάθε τραγούδι του να γίνεται μια νέα επιτυχία. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχοντας συνεχή παρουσία στην νυχτερινή Αθήνα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας εμφανίσεις σε αρκετές πίστες όπως το Gotham, το Frangelico, το Vox, το Ποσειδώνιο δοκιμάζει πλέον τις δυνάμεις του σε ένα από τους ναούς της διασκέδασης!

Το σχήμα θα συμπληρώνεται από άλλους νεαρούς καλλιτέχνες, που με τη φρεσκάδα τους και την παρουσία τους θα ομορφαίνουν τα βράδια στο Φωταέριο.

Για πληροφορίες, τιμές, κρατήσεις, εκδηλώσεις και φοιτητικές προσφορές καλέστε στο 211.770.2001!

Νατάσα Θεοδωρίδου & Χρήστος Μενιδιάτης σε ένα από τα καλύτερα σχήματα του χειμώνα 2016-2017! Η έναρξη του σχήματος στο Φωταέριο, στον υπέροχο χώρο της οδού Πειραιώς στο Γκάζι, αναμένεται από αρχές Νοέμβρη.