211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Μη διαθέσιμο

GOTHAM STAGE CLUB Πανταζής

(27 votes, average 3.93 out of 5)
Gotham stage club Μαρούσι 2016
Το Gotham στο Μαρούσι συνεχίζει δυναμικά μετά τις γιορτές με ανανεωμένο σχήμα! Ο Κώστας Καραφώτης θα είναι πλέον ο οικοδεσπότης του νυχτερινού κέντρου των βορείων προαστίων, έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Κολέτσα!

GOTHAM CITY ΜΑΡΟΥΣΙΓια τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
Τιμή φιάλης (απλή)/ 4 άτομα
120 €
Τιμή φιάλης (Φοιτητικό)/ 6 άτομα
100 €
Παρασκευή
Σάββατο

Το Gotham city stage θα φιλοξενήσει για το χειμώνα 2016 στο stage του τον νεαρό ταλαντούχο Κώστα Καραφώτη με τις αξιόλογες επιτυχίες και το μοναδικό τρόπο που ξέρει να διασκεδάζει και να βασανίζει τις όμορφες παρουσίες που κατακλύζουν το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται κάθε φορά!

Η Ελένη Χατζίδου μετά την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε με τον Πάνο Κιάμο πήρε την απόφαση να βρεθεί και αυτή στο νεανικό σχήμα του Gotham Stage Club φυσικά έχοντας ως παρακαταθήκη τις επιτυχίες της όπως το "Χειρότερη" και το "Δε θα σε περιμένω".

Μαζί τους θα είναι και η εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα και θα πλαισιώσει πολύ δυναμικά το σχήμα!

Η συνύπαρξη Καραφώτη Χατζίδου στο Gotham θα είναι από κάθε άποψη ξεχωριστή αφού είναι νεαροί ανερχόμενοι καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες!

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα γεμίζει το σχήμα και θα δίνει pop τόνους στη σκηνή του Gotham stage με την εκρηκτική της παρουσία και τη μοναδική φωνή της και τα όμορφα τραγούδια της! Η Ελευθερία Ελευθερίου τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα σχήματα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό βήμα για τη συνεχώς ανοδική της πορεία!

Μαζί τους θα βρίσκονται ακόμα η Χριστίνα Μηλιού, ο νεαρός Γιώργος Λαζαράκης και ο Πάρης!

Από τις 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Κώστας Καραφώτης θα εμφανίζεται στο Gotham, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα μαζί με την Ελένη Χατζίδου, τη Χριστίνα Κολέτσα και τους άλλους καλλιτέχνες που θα συμπληρώνουν το σχήμα!

Από 5 Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε να απογειωθείτε με τον Κώστα Καραφώτη και την Ελένη Χατζίδου!

GOTHAM - Διεύθυνση: Agora Center, Λεωφόρος Κηφισίας 10-12, Μαρούσι, 151 25