211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

(93 votes, average 3.97 out of 5)
Μάκης Δημάκης Βοτανικός 2017-2018.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:
Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 211 7702001
Τιμή απλής φιάλης / 4 άτομα
-
Τιμή φιάλης φοιτητικής/ 6 άτομα
-
-
Παρασκευή
Σάββατο


Συνοπτικές πληροφορίες για ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Σχήμα χειμώνας 2017-2018 Μάκης Δημάκης
Ημέρες Λειτουργίας Παρασκευή - Σάββατο
Πρεμιέρα -
Ώρα έναρξης προγράμματος 00:00
Διεύθυνση / Χάρτης
Είσοδος με ποτό -
Τιμές Φιάλης / Μπουκάλι -
Τηλέφωνο / Κρατήσεις 211 7702001


Ο Μάκης Δημάκης ανήκει στη νεότερη γενιά λαϊκών τραγουδιστών, που με το αξεπέραστο στιλ του, την ιδιαίτερη φωνή, αλλά και το ότι προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, παρότι βρίσκεται στο 45ο έτος του έχει εκπληκτικές δυνατότητες για μεγάλη καριέρα και ήδη οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη και σε κάθε εμφάνισή του γίνεται το αδιαχώρητο.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς μας μέχρι τώρα πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας και της συμπρωτεύουσας, ώσπου συνεργάστηκε με το συνθέτη Αργύρη Αράπη και έκτοτε η καριέρα του απογειώθηκε. Το μεγάλο του προσόν είναι ότι μπορεί και διαβάζει τι χρειάζεται ο κόσμος για να διασκεδάσει και του το προσφέρει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο!

Τραγούδια του όπως το "Κανείς δεν είναι κανενός", το "Ανησύχησα" και το "Τάμα" είναι τα πρώτα τραγούδια που ακούγονται στα κέντρα διασκέδασης όταν θέλουν οι καλλιτέχνες να διασκεδάσουν τον κόσμο και αυτά είναι τραγούδια που σε ανεβάζουν από μόνα τους. Η απόφασή του να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Βοτανικός Live Stage δεν ήταν δύσκολη, αφού έφτασε η στιγμή η διασκέδαση στην Αθήνα να αλλάξει και πάλι και ο κόσμος να λάβει αυτό που ζητάει! Φέτος συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά

Μαζί του θα εμφανίζεται η Κύπρια τραγουδίστρια Πωλίνα Χριστοδούλου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το τηλεπαιχνίδι X-Factor 2 που εντυπωσίασε το κοινό τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες, όσο και με την σκηνική της παρουσία!

Φαίνεται ότι το colpo grosso του προηγούμενου χειμώνα που έγινε στο Βοτανικό με το Μάκη Δημάκη, θα συνεχιστεί και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα ως μουσικός της Βίκυς Μοσχολιού και έκτοτε συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Αξίζει να τονίσουμε ότι κατά το παρελθόν δεν είχε πεισθεί να βρεθεί σε πίστα της Αθήνας και για να το επέλεξε θα έχει έτοιμο το οπλοστάσιο του με πολλές επιτυχίες!

Για τιμές, κρατήσεις, φοιτητικές προσφορές, εκδηλώσεις και πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 211.770.2001!

Διεύθυνση: Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση γωνία, Αθήνα 104 47