211 7702001

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

ΤΟΝΙΣ ΣΦΗΝΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS

(161 votes, average 3.57 out of 5)
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS ΣΦΗΝΟΣ! Ο απόλυτος πλεημπόυ Τόνις Σφήνος ιζ μπακ! Το φετινό χειμώνα 2017 θα τον απολαμβάνουμε μαζί με τους Playmates, στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS στο Γκάζι επι της Ιεράς Οδού!

Για τιμές φιάλης, τηλέφωνο, χάρτη και διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης δείτε παρακάτω:

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS ΤΙΜΕΣ

Τηλέφωνο - Κρατήσεις: 2117702001
*Τιμή εισόδου με ποτό 12€
Τιμή φιάλης/ 4 άτομα από:
140€
Τιμή φιάλης (εξώστης)/ 4 άτομα από:
120€
Σάββατο

TONIS SFINOS 2017

Ο διεθνής Έλληνας Σταρ, Τόνις Σφήνος, αποφάσισε να μεταναστεύσει στο γνωστό για το τζόγο, το πάθος, τον έρωτα, τις εκρηκτικές γυναίκες, τα πλούτη Las Vegas και να δημιουργήσει τη δική του δυναστεία, που τόσα χρόνια προετοίμαζε. Δε θα χρειαστεί να πάτε ως εκεί για να τον απολαύσετε, αφού όλο αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό στήνεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα το Γκάζι, όπου ο ίδιος και οι Playmates αρέσκονται αυτό που ζουν να το μοιράζονται με όλους μας. Η γνωστή Λόλα που τα κάνει όλα, δε θα μπορούσε να λείψει από κοντά του και θα συμμετέχει και αυτή στη δυναστεία του.

Το Dynasty Palace του Τόνι Σφήνου είναι έτοιμο και κάθε ένας που θα βρεθεί κοντά του θα νιώσει την απόλυτη χλιδή και θα βιώσει τη ζωή του ιντερνασιοναλ γόη από κοντά. Τσικάκια ετοιμαστείτε για τρελές βραδιές.

Κάθε Σάββατο ο Τόνις Σφήνος και οι Playmates έρχεται στο Βοτανικός Plus για να μας καθηλώσει! Για πληροφορίες, κρατήσεις και άλλες λύσεις καλέστε στο 211.70.2001!